x

''Kolla, vi bara dånar förbi''

''Kolla, vi bara dånar förbi''

The Vanjas är tillbaka med en ny videopremiär. Den här gången har de gått runt alla dyra produktionskostnader och gjort sin musikvideo själva.

– När man spelar i ett rock'n'roll-band spenderar man en hel massa timmar med varandra. Ibland i trånga små skrymslen till rum, ibland i en bil, i ett hotellrum, i en vrå i nån källare, vid ett skrivbord i någons trånga kök, på ett party i en annan världsdel. Det gäller att hålla ihop. The Vanjas är en supermakt på scenen. Och bakom är vi nåt sorts gäng helt enkelt. Vi tycker om att göra det själva, säger bandet till GAFFA.

Förra året släpptes fullängdaren Sings And Plays Rock 'N Roll. Låten No Tomorrow Boy är en av två låtar på deras nya singel som släpps idag.

– Den handlar om han som rökte cigg när han var 11, lärde dig att cykla och visade vart man kan gömma sig när de vuxna ballar ur. Om att att åka uppåt jättehögt och det pirrar, för att man vet att snart, snart är det bara rätt ner som gäller, säger sångerskan Vanja Renberg.

I videon får vi följa med The Vanjas på turné. Vi får hänga med dem i logen, backstage och ut mellan festivaltälten. Vi får duscha i konfetti framför scenen.

– Vi ville visa hur det är när vi är ute i världen tillsammans. The Vanjas åker fortare och fortare hela tiden. Kolla, vi bara dånar förbi, säger bandet.

Kolla in premiären här:

Vanja Lo på sång.

Bon-Ton på bas.

Mr Magnatone på gitarr.

Swingin' Zack på trummor.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA