x

GUIDE: Helgens konsertmåsten

GUIDE: Helgens konsertmåsten

Trots att veckan är ung är det redan nu dags att tipsa om veckans allra mest intressanta konserter, så nu är det bara för er att lösa biljetter. Väl mött ute i konsertvimlet!

ADAM TENSTA FT. SYSTRASKAP
Adam Tensta, som nu är aktuell med en dubbelsingel tar med sig Systraskap som liveband och spelar på fredag på Pustervik i Göteborg. Inte nog med det, med sig har han också superaktuella Erik Lundin som support. Tensta släppte i somras sitt tredje album The Empty, som blev tokhyllat av både publik och kritiker.

Pustervik, Göteborg, fredag 20 november

CHAD VALLEY

Senast Chad Valley var på svensk mark var året 2012, och det var alldeles för länge sen. Nu är han äntligen tillbaka, och både Göteborg och Stockholm har chansen att njuta av hans tidlösa synthpop nu i veckan. Med nya albumet Entirely New Blue entrar han scenen på Folkteatern och Scandic Grand Central.

Scandic Grand Central, Stockholm, fredag 20 november

RAE SREMMURD

Årets kanske hetaste hiphop-akt, hyllad av bland annat Billboard, Nicki Minaj och Justin Timberlake, kommer nu till Sverige för första gången. Rae Sremmurd, som består av bröderna Khalif "Swae Lee" Brown och Aaquil "Slim Jimmy" Brown gör två konserter, första i Göteborg på torsdag, och andra i Stockholm på lördag. I maj förra året släpptes singeln No Flex Zone, och sen dess har karriären gått spikrakt uppåt. Debutalbumet SremmLife tog en femteplats på albumlistan i USA tidigare i år och fick fantastiska recensioner. Missa inte!

Debaser Strand, Stockholm, lördag 21 november

Missa inte heller:

BOB HUND

Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala, lördag 21 november

DEPORTEES

Kulturhuset Luleå, Luleå, lördag 21 november

JOEL ALME

Kulturbolaget, Malmö, lördag 21 november

KUMBA + LILLA NAMO + SAFARI SOUND

Södra Teatern, Stockholm, fredag 20 november

LILLA SÄLLSKAPET

Hulingen, Hultsfred, fredag 20 november

LOVE ANTELL

Finska Institutet, Stockholm, fredag 20 november

MADI BANJA

Mejeriet, Lund, lördag 21 november

VÅNNA INGET

Babel, Malmö, lördag 21 november

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA