x

Här ger Timbuktu sin hemliga konsert

Här ger Timbuktu sin hemliga konsert

Albumet Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö släpptes för tio år sen och idag firar Timbuktu det genom att bjuda med fans på en flygresa. Till en hemlig ort där han också bjuder på en konsert.

GAFFA lyckades komma med planet som lyfte från Stockholm via Göteborg på eftermiddagen och landade i Malmö. Där Timbuktu nu bjuder på konsert i en hangar. Följ äventyret på vår Instagram gaffa_se

Spelningen har utannonserats utan information om vare sig tid, plats eller sammanhang. Under hashtaggen #dom180, som hänvisar till antalet platser på flygplanet, har fans börjat samordna den lilla information som finns tillgänglig. För att få tag på en plats var kravet att lösa olika uppdrag och avslöja fler detaljer om spelningen. Artister som på något sätt kommer att medverka är Chords, Sebbe Staxx, Cleo, Dida, Leslie Tay och Stor

– Spelningen och resan dit är gratis för de som lyckas komma över en biljett. Allt som krävs är nyfikenhet och en vilja att uppleva något annorlunda, sa Jason Diakité inför.

Den exklusiva spelningen är en del av konceptet Red Bull Secret Gig. Tidigare år har bland annat Mando Diao bussat 3 000 fans till en hemlig utomhuskonsert utanför Båstad. Den här gången har Timbuktu och Red Bull med sig flygbolaget SAS.

Det kommer inom kort även bilder från resan och konserten här på GAFFA.se.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA