x

"Folk kan spotta och hata hur mycket de vill"

"Folk kan spotta och hata hur mycket de vill"

För två år sen kom debuten, den dansvänliga Sommarplågor, som i skrivande stund har spelats över 1 miljon gånger på Spotify. Sedan dess har Hampus Carlsson släppt två singlar och nu är han här med sin fjärde: Flera Meter Under Marken. I videon till låten ser man Hampus bli uppsliten ur sängen och påklädd, av sin vän.

– Ibland är det omöjligt att gå upp ur sängen. Du vaknar med en klump i magen och du vet vad som väntar. Hela världen tycker att du är fel. Du har fel kläder på dig, du har fel personlighet och du älskar fel person. Du är annorlunda och det är fan inget bra, säger han till GAFFA.

Han beskriver Flera Meter Under Marken som ett hommage till de viktiga personerna i våra liv, som alltid kommer att finnas med – oavsett var vi befinner oss.
 
– Det här är en låt om hur jag glömmer allt hat när jag tänker på dig. Klumpen i magen luckras upp och även om det bara är för en stund så försvinner ångesten. Jag vet att jag kommer att förlora genom hela livet. Men det spelar ingen roll, för när jag ser dig faller allting på plats. Med dig går jag min egen väg och folk kan spotta och hata hur mycket de vill, säger Hampus Carlsson.

Se videopremiären här:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA