x

Ny festival till Stockholm – första akterna klara

Ny festival till Stockholm – första akterna klara

Vän av "avancerad elektronisk dansmusik" kan skatta sig lycklig, nu står nämligen Stockholm med en ny festival. 1 till 2 april slår Stockholm Love Affair upp sina portar. Festivalen arrangeras av Live Nation som tillsammans med Segrén Hedlund, initiativtagarna till bland annat Into The Valley, kommer att bjuda på en tvådagars-upplevelse utöver det vanliga i centrala Stockholm.

De kommande veckorna kommer flera stora internationella bokningar inom genren att presenteras och först ut är Jamie Jones, Sven Väth och Anja Schneider.

– Det känns jättespännande att samarbeta med en mindre aktör som lyckats göra flera utmärkande musikprojekt de senaste åren. Live Nation och Segrén Hedlund kommer komplettera varandra väldigt bra i det här samarbetet. Vi har lång erfarenhet av att skapa storskaliga konserter och festivaler och Jens och Mattias har grym expertis inom musikgenren och de detaljer som verkligen gör helhetsupplevelsen till något extra", säger Anders Boström, festivalgeneral på Live Nation i ett pressmeddelande.

Mattias Hedlund fyller i:

– Vi har älskat den här musiken under många år och har haft trogna besökare på våra klubbar sedan starten. Intresset för den här musiken har ökat och många svenskar reser numera till städer såsom Berlin, Amsterdam och Ibiza för att gå på några av världens främsta klubbar och festivaler. Genom Stockholm Love Affair kan vi både göra något för alla de som följt oss genom åren, för andra som också brinner för musiken och för internationella besökare som vill se Stockholm på vårt sätt. Ambitionen är verkligen att skapa något roligt och annorlunda i den hemstad vi håller så kär.

Festivalen sker på Arenatorget 1 i en lokal som byggs om endast för Stockholm Love Affair för att ge intimiteten av en nattklubb och samtidigt den storskaliga känslan som en festival ger. 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA