x

Så Mycket Bättre-stjärnan sålde bara 12 biljetter

Så Mycket Bättre-stjärnan sålde bara 12 biljetter

Ace Of Base-ikonen Jenny Berggrens välgörenhetskonsert till förmån för Barncancerfonden skulle ha ägt rum imorgon på Sparbanken Skåne Arena i Lund. Så blir det inte. Trots lovande prognoser köptes knappt några biljetter alls, och sångerskan har tvingats ställa in.

– Biljettförsäljningen har stått helt still. Vi har sålt tolv biljetter. Vi hade en kapacitet på 1 200 men hade "break even" på 450 biljetter, det rör sig inte om några astronomiska summor människor. 500 personer bör vi kunna få ihop på en vecka, tänkte vi, säger arrangören George Jonasson til Aftonbladet.

Just det där med "en vecka", var kanske ingen bra idé. George Jonasson tror att lanseringen kom lite väl plötsligt för publiken.

– Det har nog varit kort tid för människor att ta ställningstagande, sedan är folk så uppbokade redan för december, det är svårt att trycka in fler saker i agendan. Jag har hakan i golvet, jag är väldigt förvånad med tanke på intressestormen vi fått i sociala medier, säger han.

Jenny Berggren är just nu aktuell i teveprogrammet Så Mycket Bättre, som sänds i TV4. Aftonbladet skriver att de tolv som köpt biljett kommer att få full ersättning.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA