x

Se fansens rörande videohälsning till Eagles Of Death Metal

Se fansens rörande videohälsning till Eagles Of Death Metal

En grupp fans till bandet Queens Of The Stone Age har skickat en videohälsning till Eagles Of Death Metal, för att visa sitt stöd efter vad som hände i Paris för en dryg månad sedan.

''I kölvattnet av de förödande attackerna mot Paris och mot mänskligheten och friheten, på våra vänner, på era kollegor och på våra hjärtan – över hela världen, vet vi att ni måste vara sårade bortom alla gränser både för dem som ni älskade och för dem som älskade er. Vi vill att ni ska veta att ni inte är ensamma – vi är så tacksamma för allt ni gör, vi är glada att ni är okej, vi är så ledsna för eran förlust, men, viktigast av allt, vi älskar er också.'' säger fansen i filmen.

Josh Homme, frontman i Queens Of The Stone Age och studiotrummis i Eagles Of Death Metal, delade videon på Instagram under gårdagen och skrev att den gjorde honom både "stolt" och "ödmjuk". "Jag kommer aldrig att glömma denna gåva av vänlighet." skrev han.

Under ett terrorattentat den 13 november i år fick 90 människor sätta livet till på konsertlokalen Le Bataclan i Paris. Rockbandet Eagles Of Death Metal stod på scen och deras merchandiseförsäljare Nick Alexander var en av dem som miste livet.

Se fansens video här:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA