x

Ebbot-fall och fejkad Kent-nyhet – här är 2015 års största snackisar

Ebbot-fall och fejkad Kent-nyhet – här är 2015 års största snackisar

Vi har sagt hej då till 2015, men som ett sista rop från andra sidan året skickar vi här ut de topp fem mest lästa nyheterna från 2015. En del bisarra grejer, minst sagt. Läs och förundras, minns tillbaka.

5. Se Filip och Fredriks märkliga intervju med Gustaf Norén

I Breaking News berättar Gustaf Norén mer ingående om den stora nyheten: att han och Mando Diao går skilda vägar. Men vad hände egentligen?

4. Se Adam Tensta lämna Nyhetsmorgon i protest

Adam Tensta lämnade mitt under en intervju Nyhetsmorgon i TV4. Detta i en protest på grund av TV4:s val av en tidigare gäst.

3. Här spricker Lenny Kravitz byxor och hela paketet hänger ut

Lenny Kravitz spelade på Gröna Lund. Allt var som vanligt. Inget utöver det vanliga. Förutom en väldigt speciell sak – Lennys skinnbyxor sprack och klockspelet hängde ut.

2. Kent köper Spotify

Kent köper Spotify med omedelbar verkan. Förhandlingarna har pågått under en tid i det tysta men vid årsskiftet nådde man en överenskommelse.

1. Här föll Ebbot Lundberg genom taket

I samband med P3 Guld hölls en förfest i Svenska Grammofonstudions lokaler i Göteborg. En bra bit efter midnatt skulle en av festens akter, Dolores Haze, få vara med om en händelse som bör vara ett givet kapitel i en framtida rockbiografi. Vi kan kalla det en "nära Ebbot-upplevelse".

LÄS MER: Kolla in 2015 mest lästa recensioner

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA