x

Anonymous jagar 90-talsikon

Anonymous jagar 90-talsikon

Det är inte lätt att vara rävjagare och rockstjärna dessa dagar. Vill det sig illa kan man få hacker-gruppen Anonymous efter sig. Precis det har hänt techno/rock/punk-profilen Keith Flint. Ni vet, den där galningen i The Prodigy

Anonymous har fått till sig att Prodigy-frontaren är glad i att jaga räv och har i och med det släppt en varningsvideo där de beordrar Flint att sluta med det. Aftonbladet skriver att det sägs följande:

"Vi har fått kännedom om att Keith har en fetisch, att döda djur. Vi har kännedom om att Keith har frotterat sig med tories medan han är ute på rävjakt ... Vem trodde av Keith, av alla människor, skulle visa sig vara en dumjävel ... En gång hade vi respekt för dig – vi beundrade din konst, din vrede, din vision och din frisyr. Men nu har Anonymous dig som måltavla eftersom du vanärar det vi står för."

Enligt samma tidning har nu Keith Flint besvarat detta hot med följande text på Facebook:

"Angående en story som cirkulerar om mig just nu. Ja, jag bor i Essex och har några hästar. Jag var ute och red med lokala jägare. Det rörde sig om ridning och inga djur jagades eller dödades, så mitt samvete är rent. Det var inte min grej, och jag kommer inte att göra det igen".

Se videon här:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA