x

Amerikansk stjärna gripen för misshandel

Amerikansk stjärna gripen för misshandel

Sångaren och låtskrivaren Don Mclean greps av polis för misshandel den 18 januari. Det var under de tidiga morgontimmarna som polisen fick ett telefonsamtal som ledde till gripandet av den 70-årige sångaren som fördes direkt till fängelset Knox County Jail. Polischef Randy Gagne säger till lokaltidningen The Camden Herald att McLean kunde gripas utan att några incidenter inträffade och att det på platsen inte fanns några skadade som var i behov av läkarvård.

McLean har nu lämnat fängelset efter att ha betalat borgen men kommer att åtalas den 22 februari i tingsrätten Knox County District Court. Detaljer kring fallet, berörda och vilka omständigheter som ledde till att sångaren nu ska betala en avgift för våld i hemmet, förblir ett mysterium fram till dess.

Don Mclean är mest känd för sin låt American Pie. En låt som sägs vara inspirerad av den tragiska flygolyckan 1959 som tog livet av Buddy Holly, Ritchie Valens och JP "The Big Bopper" Richardson. Låten la beslag på första platsen på Billbord Hot 100 under flera veckor i början av 1972.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA