x

Se Kanye West live i Sverige – på 16 platser

Se Kanye West live i Sverige – på 16 platser

Den 11 februari kommer 16 utvalda biografer i Sverige att visa en livekonsert från Madison Square Garden för sin biopublik. Vilken spelning som kommer att visas på biodukarna? Kanye Wests såklart. Rapparen som verkar vara ytterst belåten med det nya albumet Waves har beslutat sig för göra premiären av skivan så visuell som möjligt med en global livesändning från en pampig New York-arena.

Det har varit mycket hemlighetsmakeri inför denna spektakulära direktsändning men det är bekäftat att det kommer vara inslag av mode och att Vanessa Beecroft, som har ställt ut på Moderna museet tidigare, kommer att göra en performance.

Kanye har skrivit på Twitter att Waves "inte är årets album utan livets album" och om detta stämmer kan det ju vara dumt att missa premiärspelningen som visas på biografer i Båstad, Eksjö, Eskilstuna (Royal), Göteborg (Bio Roy), Nyköping, Rundvik, Skene, Säter, Söråker, Tomelilla, Varberg, Vaxholm, Västerås (Elektra), Ystad (Ystad Teater), Örebro (Roxy) och Östersund (OSD).

I väntan på konserten kan du poppa popcorn och lyssna på Kanyes senaste singel No More Parties in L.A.:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA