x

Släppte överraskande albumet – erbjuder gratis nedladdning

Släppte överraskande albumet – erbjuder gratis nedladdning

Klockan 06:01 var tiden äntligen inne, Rihanna släppte sitt åttonde album Anti. Det är den första skivan som popstjärnan från Barbados släppt sedan Unapologetic 2012. Anti finns än så länge tillgängligt via streaming eller nedladdning via musiktjänsten Tidal. Men för er som inte har Tidal då? Jodå, de och storstjärnan erbjuder gratis nedladdning av det efterlängtade albumet. Allt ni behöver göra är att klicka er in här – skulle kod efterfrågas är det NAVY som gäller.

Tidals exklusiva avtal med världsstjärnan innebär att det nya albumet inte kommer att släppas på några andra plattformar förrän om en veckan. Tidal kommer även att släppa en deluxe-version av albumet under morgondagen.

Spekulationerna kring det nya albumets releasedatum har varit många, och dessa tog ytterligare fart i veckan när sångerskan postade en bild på sin Twitter. Bilden var på Rihanna själv med Dolce & Gabbana-hörlurar och texten "lyssnar på Anti". Men nu är det alltså slutspekulerat och det verkar som att många uppskattar Rihannas överraskning. Den senaste singeln Work, där även Drakes stämma hörs, toppar redan iTunes i 90 länder inklusive USA, England, Sverige och Tyskland.

Rihanna kommer att börjar den omfattande världsturnén Anti World Tour i San Diego, Kalifornien den 26 februari. Den 4 juli landar stjärnan i Sverige för en konsert på Tele2 Arena i Stockholm. Det är även bekräftat att The Weeknd och Big Sean är kommer att vara förband åt sångerskan under hennes spelningar i Europa.

Här är den officiella Anti låtlistan:

1.  Consideration featuring SZA
2.  James Joint
3.  Kiss it Better
4.  Work featuring Drake
5.  Desperado
6.  Woo
7.  Needed Me
8.  Yeah, I Said It
9.  Same Ol' Mistake
10. Never Ending
11. Love on the Brain
12. Higher
13. Close to You

Hör hitsinglen FourFiveSeconds featuring Kanye West og Paul McCartney, som inte kom med på Anti här:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT  

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA