x

Kanye West i underhållande twitterbråk

Kanye West i underhållande twitterbråk

Kanye West twitter har högt underhållningsvärde just nu. Twitterkontot erbjuder både dispyter och information om hans kommande album, två saker som i det här fallet verkar gå hand i hand.

Twitterbråket startade igår kväll efter att Kanye West annonserat ut att det nya albumet kommer att byta namn ännu en gång, denna gången från SWISH till WAVE. Det var något som fick rapparen Wiz Khalifa att reagera på twitter då han tycker att Kanyes namnbyte är respektlös på rapparen Max B. Wiz Khalifa twittrade "Max B är the wavy. Han startade the wave. Det finns ingen wave utan honom" och "Hit this KK and become yourself", en mening som omöjligt kan översättas på korrekt vis.

Kanye West, som har en tendens att reagera starkt på kritik, nöjde sig inte med att svara Wiz Khalifa en gång, utan snarare 27 gånger. I sin serie av tweets skriver Kanye West bland annat "För det första stal du all skit från Cudi" och "Ingen jag vet har lyssnat på något av dina album helt och hållet". Han twittrade även "Du lät en strippa fånga dig" och syfta då på Amber Rose som både Kanye West och Wiz Kahlifa tidigare har dejtat. Amber Rose var inte sen med att ge sig in i fajten och twittrade "Awww Kanye West är du arg för att jag inte finns där för att leka med ditt rövhål längre?".

Men det verkar som att det inte var kritiken för albumets namnbyte som Kanye West reagerade mest på, utan det var snarare Wiz Khalifas andra tweet som innehöll förkortningen KK som fick den albumaktuella rapparen att surna till ordentligt. Han trodde nämligen att "KK" var menat som en förkortning för hans fru Kim Kardashian. Wiz Kahlifa besvarade detta snabbt med "KK är gräs idiot. Anledningen till att du inte är wavy. Gå tillbaka till Swish".

Kanye har nu raderat sina tweets och förklarat på det sociala mediet att han nu har förstått att "KK" inte stod för Kim Kardashian. Givetvis finns dock allt sparat och här nedan kan ni kolla in alltsammans. Vi tackar Billboard för det.

 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT  


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA