x

Vad borde Kanye West-plattan egentligen heta? Här är våra förslag

Vad borde Kanye West-plattan egentligen heta? Här är våra förslag

Mycket snack och nu verkar det också vara en hel del verkstad kring Kanye West. Ja, vi ser liksom ett ljus i den mörka tunneln, hiphop-stjärnan kommer ju inom kort släppa den där skivan. Men vad ska den heta? Swish? Waves? So Help Me God? Så lyder de tre alternativen som Kanye Wests fru, Kim Kardashian, har lagt ut som en röstning på Twitter. 

Men varför stanna vid tre alternativ. Här följer sex ytterligare förslag med motiveringar från GAFFAs redaktion och du avgör vilket som är bäst genom att rösta längst ner i artikeln. Må bästa förslag vinna!

Call It What You Want 
Lämna över jobbet till lyssnarna, Kanye. Du slipper beslutsångest och får miljoner tips på köpet som kan sparas till nästa platta. Fast just det, att sålla bland alla tolkningar blir komplicerat.

Album Of Life
Kanye hävdar på Twitter att kommande släpp inte bara blir årets album, han drar på stora växlar och kallar det "Album of Life". Varför inte ta den enkla vägen och nyttja hybrisen som albumtitel?

No Name
Om det är så svårt att bestämma sig, varför inte strunta i en catchy titel och bara gå basic? En totalt intetsägande titel ger rum åt att låta skivan tala för sig själv. Möjligtvis tappar kanske folket tron på Kanyes fantasi.
 
Caught In Between
Tycker att titeln borde spegla hur jobbig den här processen måste ha varit för Kanye West. Tänk att inte kunna bestämma sig för en albumtitel – gud vad jobbigt. En superstjärna som plötsligt lider av obeslutsamhet som så många vanliga, dödliga människor också gör.

One Second
Så lång tid säger Kanye West att det tar för honom att välja outfit på morgonen, ironiskt nog verkar det vara helt tvärtemot hur långt tid det tar för Kanye att sätta titeln på ett album. Passande nog kan "One Second" -frasen även användas för att be någon vänta, något som vi har gjort väldigt länge nu … 

Publicity
För helt ärligt, hur mycket publicitet har inte detta virrvarr av albumtitlar gett Kanye? Många är nog de som rabblar So Help Me GodSwish och Waves i sömnen. En rad på Twitter och alla engagerar sig. Ja mannen är ett geni och även om det skulle visa sig att Kanye inte är gud så är han då sannerligen ett PR-geni i alla fall.

 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA