x

Senap? Kolla in Kanye Wests falska Rolling Stone-omslag

Senap? Kolla in Kanye Wests falska Rolling Stone-omslag

Ännu en gång lyckas Kanye West skapa rubriker med hjälp av några rader och en bild på Twitter. Det var under natten som den albumaktuella rapparen postade en bild på vad han påstod var det nya omslaget för musiktidningen Rolling Stone. Det påstådda tidningsomslaget, som du kan se nedan, är fotat av den amerikanska rapparen och producenten Tyler, the Creator och visar en leende (!!) Kanye med undertiteln "Gillar han senap?"

 

 

Det visade sig dock snart att de som borde vara inblandade i beslut gällande tidningens framsida inte var det. Rolling Stone svarade att även om de gillar Kanye och har många senapsrelaterade frågor till honom så kommer rapparen inte att pryda omslaget av nästa nummer. 

 

 

 

 

Musiktidningens respons var dock inget som fick Kanye att tappa modet och erkänna att han hittat på det hela, istället valde rapparen att se förbi Rolling Stones nekande och göra något som har blivit hans signum under den senaste tiden. Kanye startade såklart en omröstning på Twitter där han ber sina fans tycka till.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA