x

Käbbel i sängkammaren på veckans virala-lista

Käbbel i sängkammaren på veckans virala-lista

"Bed all day. Fucking in, fighting on" – det är både ett paradis och en krigszon sjunger Zayn Maliks på nya singel Pillowtalk. Den avhoppade One Direction-medlemmen tog sikte på Viral-listans topp direkt. Zayn ville undvika käbbel i sängkammaren och puttade därmed ned Wahlbecks Käbbel, med statsminister Stefan Löfven, från kungatronen.

Flödet i sociala medier har även fått en Dopamin-boost denna vecka. Canto och Niellos euforiska hyllning till glada hormoner har inte bara gått rakt upp i hjärnans belöningssystem, den har också letat sig in på en tredjeplats bland de mest delade låtarna.

Hello, It's Me? Nej, det är inte Adeles Hello som ekar på plats nummer fyra. Det är den jamaicanska reaggeartisten Conkarah och hans 14-åriga lillasyster Rosie Delmah som klätt om låten. Videon, som släpptes för drygt en månad sedan, har över 13 miljoner visningar. Dock är duon en bra bit efter Adele när det kommer till antalet visningar. Den brittiska sångerskan fullständigt välter Youtube – över 1 miljard har sett Hello.

Plats fem sitter State Of Sound och Gustaf Norén på. Musikprojektet är under ledning av Viktor Norén och Joakim Andrén, och första gästartisten blev just Viktors bror. Brödernas första musiksamarbete utmynnade i låten Higher Love. Albumaktuella Amanda Bergman återfinns på sjätteplatsen med Falcons från första plattan under eget namn.

Ta igen allt som du missat i veckans flöde:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA