x

Bob Hund med nytt festivalprojekt

Bob Hund med nytt festivalprojekt

Bob Hund är klara för Storsjöyran. Utöver en festivalspelning kommer ett tidigare projekt att få nytt lyster. Denna gång framförs nyskrivet material till den sovjetiska stumfilmen Människa med filmkamera, från 1929, under en specialkonsert på Storsjöteatern. Båda spelningarna kommer att skräddarsys på plats, meddelar arrangören. Bob Hund kommer även att ta hjälp av yngre förmågor från Östersunds kulturskola.

Men mer Bob Hund är att vänta för festivalbesökarna. Bandet kommer att vara involverade i fler aktiviteter under vistelsen i Östersund. Festivalområdet kommer att bli en plattform för nya, intressanta projekt:

– Thomas Öberg sitter och planerar fler aktiviteter just nu. Jag vill inte föregå någonting. Men det blir fler nedslag på yran för Bob Hunds del. Det kommer i vanlig ordning att bli otroligt spännande och kreativt, säger Andrea Wiktorsson på Storsjöyran till GAFFA och fortsätter:
– Man vet aldrig med Bob Hund och det är lite spännande. Det kommer att komma mer information om vad som sker när bandet intar Yran. 

Bob Hund släppte EP:n Dödliga Klassiker 3 i maj förra året. 

Även Miriam Bryant och Lars Winnerbäck är klara för "Yran" som pågår den 29 – 30 juli i Östersund.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


 

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA