x

Se Elton John sjunga karaoke utklädd till ett lejon

Se Elton John sjunga karaoke utklädd till ett lejon

Han är flerfaldig grammisvinnare och en legendarisk artist. I senaste avsnittet av Carpool Karakoe är det sångaren och låtskrivaren Elton John som tar plats i passagerarsätet bredvid James Corden.

I videon, som går att se nedan, bjuder Elton John bland annat på balladerna Your Song och Tiny Dancer. Men det sjungs inte enbart smäktande ballader under bilturen. Snart höjer James Corden och Elton John tempot genom att dansa och klä ut sig till låtar som I'm Still Standing och Crocodile Rock. När det sedan har blivit dags för sällskapet att sjunga Circel of Life nöjer de sig inte med att enbart ta ton, utan för att hylla låten som spelas under första scenen i filmen Lejonkungen klär både programledaren och sångaren ut sig till lejon.

Carpool Karaoke är ett etablerat segmentet i TV-programmet Late, Late Show med programledaren James Corden. I segmentet kör Corden runt i Los Angeles med kända musiker samtidigt som de sjunger tillsammans. Innan Elton John har bland annat artister som Chris MartinAdele, Justin Bieber och One Direction åkt med i Cordens bil.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA