x

Vad vill Kanye West säga med initialerna T.L.O.P?

Vad vill Kanye West säga med initialerna T.L.O.P?

Under morgonen avslöjade Kanye West på Twitter att hans kommande album, som släpps den 11 februari, har initialerna T.L.O.P. Efter superstjärnans tillkännagivande har internet svämmat över med gissningar på vad de fyra bokstäverna kan tänkas stå för. Vi på GAFFA-redaktionen vill såklart vara med i gissningstävlingen och har därför fem förslag på vad T.L.O.P egentligen kan tänkas stå för.

The Lord's Only Profit

Kanye West har under en tid satsat stort på en karriär inom modebranschen. Men 625 dollar för ett svart basplagg kan vara på gränsen. Kanske har Kanye West insett att alla inte är dumma nog att spendera så mycket pengar på ett vanligt klädesplagg och därför beslutat att han måste tjäna pengarna på sin musiken istället. Således The Lord's Only Profit.

The Laptop Once Pinched

I januari släppte Kanye West singeln No More Parties in L.A. I singeln, som är ett samarbete med rapparen Kendrick Lamar, rappar Kanye West "And as far as real friends, tell my cousin I love 'em . Even the one that stole the laptop, you dirty motherfucker." Det är faktiskt inte första gången som Kanye West rappar om sin kusin och den stulna laptopen så varför inte kalla albumet för The Laptop Once Pinched? Det verkar ju faktiskt som att stölden var en upplevelse som påverkade Kanye West riktigt ordentligt.

The Last One, Promise

Vi kan inte undgå det faktum att Kanye West är en upptagen man. Gift med realitystjärnan Kim Kardashian, tvåbarnsfar och modelejon med en egen klädkollektion. Kanske har det varit för mycket för Kanye West? Och kanske är det vad han vill få sagt med sitt nya album, att detta verk blir hans sista löfte?

Terminal Lack of Pussy

Enligt Urban Dictionary står T.L.O.P för The Lack of Pussy. Möjligtvis är det detta som West vill kalla sin nya platta. Och så igen, mannen är gift med en kvinna som bland annat gjort sig känd för en sexfilm...

The Love of Power

Låt oss komma till insikt. Titeln skriker Kanye West. Punkt slut.

Vad tror du T.L.O.P står för ? Rösta på din favorit nedan.Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA