x

Efter den omtalade videon – Viktor Frisk skriver om hatet

Efter den omtalade videon – Viktor Frisk skriver om hatet

Gårdagens video som fokuserar lite extra på Samir Badran och Viktor Frisks sång till låten Bada Nakna har väckt stor uppmärksamhet. I videon som är från Melodifestivalens första deltävling i Göteborg hörs endast ljudet från duons mikrofoner medan både musik och körer är bortplockade.

Efter att videon publicerats dröjde det inte länge förrän killarna fick ta emot en hel del kritik och kängor från tittare. I kommentarsfälten förekommer kommentarer som: "Det gör ont i öronen", "Hur är detta möjligt att man kan få lov att ställa upp utan att kunna ta en ton. Bedrövligt hemskt, tänk alla dessa duktiga artister som aldrig får en chans" och " Vem väljer ut bidragen? Måste ju finnas något bättre än det här".

Viktor Frisk har nu valt att bemöta de hårda kommentarerna i ett inlägg på sin Facebook. Där skriver 20-åringen:

"Vi har aldrig sagt att vi är några skönsångare - vi har inte den bakgrunden. Däremot gör vi det vi älskar oavsett om vuxna människor tar sig friheten att fritt kasta hat mot oss! Om man sedan återgår jantelagen så har väl Ingen någonsin blivit lycklig av att trycka ner någon annan? Jag och Samir har skapat allt vi har från grunden stående på grunden. Ingen trodde på oss ifrån början - absolut ingen. Med den utgångspunkten har vi sedan lyckats få kids att helt slopa Idas sommarvisa på skolavslutningen och (som om inte det vore nog) implementerat ordet Groupie i den svenska akademiens ordlista".

Viktor Frisk fortsätter:

"Jag kan idag ärligt säga att jag är uppriktigt stolt över vår resa! Oavsett dem som hatar eller älskar så finns vi här för att sprida glädje, levera kärlek, och ge människor ny energi! Och vet ni vad det överlägset bästa är? Vi kan leva vår dröm och få andra människor att må bra samtidigt som vi kan leva på det! Vi är här för att stanna. Hatarna får hata - Det spelar faktiskt ingen roll".

Se den omtalade videon från Daily Motion nedan:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA