x

Kanye West vill ha en miljard dollar av Mark Zuckerberg

Kanye West vill ha en miljard dollar av Mark Zuckerberg

Efter att Kanye West avslöjat att han har en personlig skuld på 53 miljoner dollar tar rapparen nu hjälp av sitt favoritredskap för att finna en lösning, Twitter såklart. Men denna gång handlar det alltså inte om att få hjälp med att välja en albumtitel eller få igenom ett tidningsomslag för Rolling Stone, utan nu vill rapparen att Facebook grundaren Mark Zuckerberg ska hjälpa honom att ta sig ur skuldträsket. Det hela började för 12 timmar sedan med följande tweets:

  

 

Kanye West, som nyligen släppte albumet The Life of Pablo, vill helt enkelt att Mark Zuckerberg ska investera 1 miljard dollar i Kanye West. Ett förslag som West inte fick någon respons på med sina första två tweets, men han tappade såklart inte modet för det utan valde att posta ytterligare ett flertal tweets där han vädjar till internet att hjälpa honom att fånga Zuckerbergs uppmärksamhet.

 

När inte heller dessa tweets resulterar i något svar från Zuckerberg valde rapparen att även inkludera Googles grundare Larry Page samt hela Silicon Valley.

Om West får någon respons från Zuckerberg eller Page återstår att se, allmänhetens reaktioner på rapparens utspel är i alla fall kluvna. En del menar på att West är ett geni som blottar sina finansiella problem för världen och försöker återfödas på en ny våg av Zuckerbergs kontanter medan andra tror att rapparen går igenom något av en episod. Vad som är den egentliga sanningen vet enbart West själv som valde att avsluta det hela med att byta ämne: 

 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA