x

Erik Almqvist attackerar Beyoncé på Twitter

Erik Almqvist attackerar Beyoncé på Twitter

Att superstjärnan Beyoncé kommer till Sverige för en spelning i sommar har gjort många uppspelta. Biljetterna till konserten, som släpptes under morgonen, sålde snabbt slut. Ticketmaster skriver på sin hemsida att flera lyckliga köpare kommer få se Queen B äntra Friends arenas scen i juli men att det tyvärr även är många som har blivit utan biljett:

"Konserten med Beyoncé är för tillfället uppbokad. Vi har en massa glada köpare idag men som så ofta vid större konserter tyvärr var det fler som ville ha biljetter än vad som fanns tillgängligt"

Men det är inte alla som sörjer att de inte lyckats få biljetter till Beyoncés spelning. Erik Almqvist, som petades från sina postitioner som Sverigedemokraternas ekonomiska-politiska talesperson och riksdagsledamot efter att ha haft huvudrollen i den så kallade järnrörsskandalen i november 2012, gläjds inte åt att sångerskan kommer på Sverigebesök. På Twitter skriver Almqvist:

 

Almqvist tweet har upprört många och i kommentarsfältet går det bland annat att läsa: "Trodde inte folk lyssnade på hatpolitiker på denna sida om 2000-talet", "Förstår verkligen inte hur du kan basera hela ditt liv på HAT", "Detta är verkligen det dummaste och töntigaste jag hört. Kom igen nu level up", "Hoppas du skämtar" och "Trodde inte att folk skulle vara vidriga rasister som du själv på denna sida om år 2000."

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA