x

Se Lady Gagas nya David Bowie-tatuering

Se Lady Gagas nya David Bowie-tatuering

I samband med Lady Gagas framträdande på amerikanska Grammy Awards visar popstjärnan upp en hudnära hyllning till en av sina stora idoler. Den amerikanska popstjärnan ska framföra ett medley av David Bowie låtar på Grammygalan ikväll och har i och med detta valt att tatuerat i Bowies ansikte på överkroppen.

På Twitter visar sångerskan upp bilder från när hon tatueras, men den uppmärksamma kan se att bilderna som sångerska postat ursprungligen kommer från Snapchat. Det betyder att de som följer popsångerskan på Snapchat kunnat uppleva live hur Gagas tatuering kommit till liv på hennes vänstra revben.

Tatueringen är sångerskans 18:e i ordningen och föreställer omslaget till Bowies skiva Aladdin Sane med den ikoniska blixten och stjärnan vid ögat. Och att döma av Twitter så verkar popstjärnan mycket nöjd med resultatet då hon ovanför bilden skriver "Det här var bilden som förändrade mitt liv".

Lady Gagas hyllnings-tatuering gjordes på Shamrock Social Club i West Hollywood och förväntas vara helt läkt till hennes uppträdande senare ikväll. Ett uppträdande som inte kommer att öppna Grammy Award men som däremot väntas pågå i mellan sex till sju minuter. Galans producent Ken Ehrlich avslöjar även att sångerskans framträdande kommer att innefatta minst "tre eller fyra" Bowie-låtar.

För att minska risken att missa ännu en tatuering följ ladygaga på snapchat. 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA