x

Köpte Kanyes nya skiva – lurades på miljoner

Köpte Kanyes nya skiva – lurades på miljoner

Affärsmannen Martin Shkreli har återigen öppnat plånboken för att konsumera musik. Sist han spenderade dollarsedlarna inhandlades Wu Tang-clans Once Upon A Time In Shaolin, som han för 17 miljoner kronor blev ensam om att ha i sin ägo. Skivan släpptes endast i ett exemplar som gick till högstbjudande. Den här gången Shkreli gjort en mindre genomtänkt investering. 

Han kontaktade Kanye Wests "kompanjoner" för att köpa loss rättigheterna till senaste The Life Of Pablo. Men Martin Shkreli blev snuvad på Kanye-konfekten, skriver Fact Mag. Martin Shreli betalade 15 miljoner dollar (drygt 84 miljoner kronor) med Bitcoin-valuta i hopp om att få ta del av hiphop-artistens senaste verk – men den exklusiva och önskade varan dök aldrig upp. Nu misstänker affärsmannen att pengarna hamnat i plåboken hos en bedragare.

Martin Shkreli gick själv ut på Twitter för att visa sitt missnöje, enligt miljonären själv går svindlaren under namnet Daquan. Det är ännu oklart om Shkreli trollar febrilt för uppmärksamhet i form av PR. Eller har han verkligen blivit blåst? 32-årige Martin Shkreli är tidigare ökänd för sina affärer. Han köpte bland annat upp ett läkemedelsbolag och genomförde en chockhöjning på läkemedespriset.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA