x

Lars Winnerbäck släpper nytt album

Lars Winnerbäck släpper nytt album

De som väntat, funderat och försökt lista ut när Lars Winnerbäck egentligen kommer att släppa det där efterlängtade albumet kan andas ut, för om man ska tro sångarens Facebooksida så finns nu ett svar.

Det var igår kväll som en bild på den kommande skivans producent och basist Jerker Odelholm publicerades på Lars Winnerbäcks Facebook med texten:  "Ny skiva i juni tror vi. Producent och basist är Jerker Odelholm. Det vet vi." 

 

Ny skiva i juni tror vi.Producent och basist är Jerker Odelholm. Det vet vi.

Publicerat av Lars Winnerbäck den 15 februari 2016

 

Beskedet om det kommande albumsläppet verkar glädja många och i kommentarerna under bilden går det bland annat att läsa: "Åh Lasse! Tack för detta. Du förgyllde mitt liv precis!", "Längtar och längtar kan ju bli en helt fantastisk sommar när jag tänker efter" och "Om resten av låtarna på nya skivan låter som köpt en bil så är det ett mästerverk å Gud vad jag hoppas å vill att du hittat tillbacka till det soundet du hade förr"

Lars Winnerbäck har under sin karriär vunnit så mycket som sju Grammispriser och fem Rockbjörnar. Den 40-åriga sångare släppte sitt senaste album Hosianna för tre år sedan, en skriva som bland annat innehöll låtar som Utkast till ett brev och Vi åkte aldrig ut till havet
 
Vill du inte vänta tills i sommar på att få höra sångaren? Lyssna på senaste singeln Köpt en bil nedan: 
 
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA