x

Strippklubb tvingar svenskt band ändra namn

Strippklubb tvingar svenskt band ändra namn

Den svenska rymdrock-ensemblen Dream Boys, med rötter i No Coda och Infraction, stötte på patrull av ett gäng andra drömpojkar. Internet var för litet för två Dreamboys. Gävlebandet fick ge vika för en manlig strippklubb.

– Vi lanserade "Dreamboys" på Facebook men vi blev nertagna därifrån på grund av trademarkintrång. Vi skickade tillbaka ett mejl som började med "Hello you devilishly handsome devils" ... självklart utan svar, säger bandet till GAFFA.

Att gå i klinch med världens näst största manliga strippklubb var inget alternativ. Ett mellanslag fick rädda situationen:
– De har en miljon likes på Facebook och muskler att backa upp det, så jag tror inte vi kunde komma längre än att ge upp och döpa om oss till "Dream Boys".

Bandet jobbar nu med att sjösätta en ny Facebooksida och har precis släppt debut-sju-tummaren Visit To Mind Town. Dream Boys har bjudit in Viagra Boys till releasefesten som äger rum den 11 mars. Då firas en 12-tummare. Redan nu går det att lyssna på det "påklädda" Dream Boys:

 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA