x

''Som vi började, slutar vi. Godnatt''

''Som vi började, slutar vi. Godnatt''

En sista sammankomst återstår för Samling. Den 27 februari tar proggpopparna farväl med en spelning på Debaser Medis. Men innan avskedsspelningen ska det vinkas adjö på videofronten – det gör Samling med en exposé över tiden som passerat.

– Någon gång under första året med Samling åkte vi upp till Dalarna i några dagar för att repa. Samtidigt passade Per Kristiansen på att följa med och filma det vi höll på med. Det blev väldigt mycket bra material och en fin dokumentation av starten av Samling. Men vi hittade aldrig ett bra tillfälle att använda det, säger sångaren, tillika gitarristen, Max Groundstroem till GAFFA.

Bandet debuterade med EP:n Anna 2011, och med åren har tre album släppts, senaste Sen Glömmer Jag Hur Du Ser Ut kom ut förra året, därifrån är låten till videon hämtad. Nu är det dags att lyfta på hatten och säga tack och bock:

– I den här slutliga videon för Allt Som Är Vackert med material från hela den här tiden, tackar vi för oss. Och vi tackar alla som har varit med och spelat, inspirerat och stöttat under de här åren. Som vi började, slutar vi. Godnatt.

Adjö, Samling.FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA