x

Superturné kan nå Europa

Superturné kan nå Europa

Det kan nästan liknas vid hiphopens svar på 80-talets Monsters Of Rock-turnéer. Ett bombastisk turnépaket innehållandes Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem och Kendrick Lamar kan komma att nå Europa – det framkom under en intervju med Snoop Dogg i radioshowen The Whoolywood Shuffle.

– Vi försöker få ihop det, säger Snoop Dogg. Nu hänger det på att samtliga parter tackar ja för att allt ska gå i lås som planerat. 

– Dr. Dre sa att han vill att det ska vara han själv, jag, Kendrick och Eminem. Den önskelistan kan bli verklighet om alla parter är överens. Jag älskar alla inblandade, säger Snoop till DJ Whoo Kid och hans show.

Dr. Dre har tidigare uttryck att hans stora dröm är att korsa Atlanten för att ge sig ut på europeiska vägar igen – fast denna gång med full produktion.

– Jag har aldrig kunnat ta min fullskaliga produktion till Europa tidigare. Jag vill ta alla mina idéer dit och presentera det för alla i Europa som visat all sin kärlek för mig under min 30 år långa karriär. Det är en av mina stora drömmar, säger Dr. Dre i sin show Pharmacy radio.

Nu återstår det att se om allt går enligt planen.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA