x

Keshas producent talar ut om anklagelserna

Keshas producent talar ut om anklagelserna

Keshas producent Dr. Luke har offentligt förnekat anklagelserna om att han ska ha våldtagit och drogat sångerskan. I sociala medier har Kesha fått stor uppbackning av artistkollegor efter att hon nekades att bryta sitt kontrakt med Sony Music och producenten Dr. Luke efter ett domstolsbeslut i New York Supreme Court. 

Både fans och celebriteter har visat sitt stöd för sångerskan under hashtagen #FreeKesha. Fansen har gjort en namninsamling med över 200 000 underskrifter för att bojkotta Sony-produkter fram till det att Keshas kontrakt bryts. Efter all uppståndelse bryter nu den våldtäktsanklagade Lukasz "Dr. Luke" Gottwald tystnaden. På Twitter slår producenten bort anklagelserna i en rad av inlägg. Dr. Luke gick även ut via sin advokat och släppte ett uttalande där han förnekar att han ska ha utnyttjat stjärnan sexuellt.

"Jag har inte våldtagit Kesha och jag har aldrig har aldrig haft sex med henne. Kesha och jag var vänner under många år och hon var som min lillasyster" twittrar Dr. Luke.

"Hittills har jag inte har kommenterat stämningar, som bör lösas i domstol och inte här på Twitter", "Det är synd att det finns så mycket spekulationer där ute som baseras på så lite information", skriver producenten.

"Tänk om du eller någon som du älskade var offentligt anklagad för en våldtäkt som du visste att de inte gjorde", står det i en av 22 Tweets som Dr. Luke har skickat ut det senaste dygnet.

Det var 2014 som Kesha stämde producenten och tidigare chef. Sångerskan hävdade att hon blivit sexuellt utnyttjad. Dr. Luke svarade med en stämningsansökan, en "countersuit"mot Kesha, skriver Musicfeeds. Här följer ett utdrag från producentens Twitter:


 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA