x

Video: Här förnekar Kesha övergreppen

Video: Här förnekar Kesha övergreppen

2014 stämde Kesha sin producent Dr. Luke för att han, enligt sångerskan, ska ha våldtagit och drogat henne under de tio år som duon arbetade tillsammans. Men nu publicerar TMZ ett klipp från ett vittnesmål där Kesha förnekar att producenten ska ha gjort några sexuella närmanden. Videomaterialet kommer från Dr. Luke-håll och består av ihopklippta sekvenser från ett vittnesmål som baseras på att Kesha och Dr. Luke blivit stämda av en manager, skriver TMZ.

Sångerskan blir tillfrågad om ett påstående som hennes mor har gjort om Dr. Luke. Under ed berättar Kesha att hon aldrig har utsatts för sexuella övergrepp av producenten. I klippet berättar Keshas mor att hon inte känner till några uppgifter om att Dr. Luke ska ha våldtagit eller drogat hennes dotter.Tidigare i veckan skrev GAFFA att Kesha inte fick bryta sitt kontrakt i förtid med Sony Music och Dr. Luke. Det stod klart efter ett domstolsbeslut. Efter beskedet har Kesha fått ett stort stöd av artistkollegor och fans. 

Dr. Luke har figurerat i Twitterflödet under veckan. Producenten har talat ut om anklagelserna i sociala medier, och förnekar att händelserna ska ha ägt rum.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA