x

8 nya till Way Out West

8 nya till Way Out West

Idag skickar Way Out West ut Travis Scott, Kamasi Washington, Anderson Paak & The Free Nationals, Thundercat, Lady Leshurr, Section Boyz, Cherrie och Beri. En god blandning av hyllat soulhopkok, instrumental hiphop och fet rymdjazz.

På bilden ser ni Anderson Paak röja loss. Killen som gärna slänger in en "." mellan Anderson och Paak och som blandar genrer hej vilt med ett friskt och vågat resultat. GAFFAs Özgür Kurtoglu fick se honom i ett fullsmockat Debaser Strand för några veckor sedan:

"Det är hur lätt som helst att älska allt som har med musik att göra när Anderson .Paak spelar live, det är en gåva till 2016 års musiklandskap och det är så tydligt att han både älskar att få dela med sig av det och vet om hur bra han är, och det är lätt att vara självisk när han öst och dansat och sjungit och rappat klart."

Läs hela recensionen här.

Way Out West sker i Slottsskogen, Göteborg, 11 till 13 augusti och har sedan tidigare bokat till sig: Sia, Massive Attack, Julia Holter, Skepta, Anna von Hausswolff, Seinabo Sey, Jamie XX, med flera.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA