x

Kanye om påstådda fildelningen: ''inte min dator''

Kanye om påstådda fildelningen: ''inte min dator''

I onsdags delade Kanye West med sig av ett foto på Twitter för att illustrera sitt arbete i studion. Bilden var tänkt att visa vad han lyssnade på på Youtube, men den uppmärksamme kunde se att bland de öppna flikarna i webbläsaren fanns en Pirate Bay-flik med en sökning på studio-pluginet Serum, som i runda slängar kostar 200 dollar.

En av dessa uppmärksamma ögon var ingen mindre än Tidal-kollegan Deadmau5 (vars egna bolag säljer mjukvaran i fråga) som twittrade denna inzoomade bild på skärmen:


Pinsamt från Kanye Wests sida kan man tycka, som tidigare gått ut hårt mot mot fildelare och bland annat hotat att stämma just The Pirate Bay. Nu har rapparen dock gått ut och hävdat att det hela bara var ett "roligt" skämt, erfar Billboard.

"Det är roligt för det är uppenbarligen inte min dator. Jag tog ett foto av det i studion och alla bara 'lägg inte upp det där' men jag sa 'låt det komma upp'", ska West ha sagt till en paparazzi i lördags när det kom på tal.

Huruvida det bara är en rätt pinsam bortförklaring eller inte är omöjligt att veta, men faktum kvarstår, någon i rapparens närhet/studio tycks tanka illegal mjukvara.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTTNyheter, artiklar och recensioner från GAFFA