x

''När jag ser omslaget fattar jag att hon dör för mig''

''När jag ser omslaget fattar jag att hon dör för mig''

The Glorias är aktuella med nya singeln Hunted. Låten går i en skön elektropopanda och är deras tredje singel sedan debutalbumet Reaching For Eternity som släpptes 2013.

Vi lät Signe Lindahl, Emma Larsson och Jill Holmgren från The Glorias plocka ut sina favoritomslag till GAFFAs artikelserie COVER ME. Men det är inte bara favoriter på listan, vi får även en sågning.

Rebecca & Fiona - Sayonara

– Älskar detta omslag. Rebecca & Fiona ser ut som två disco-mermaids och är sådär lagom coola. Mer behövs inte sägas om detta, ni ser ju själva. Just love this!

Loreen - I'm In It With You

– Loreen behöver inget annat eller ingen annan än sig själv på ett omslag för att det ska se intressant ut. Simpelt, snyggt, mystiskt och vackert. Omslag att lägga ögat på.

Little Jinder - Hångellåten

– Som en gammal Disney-fanatiker så kopplar jag direkt detta omslag med en Pocahontasskiva jag hade när jag var liten (Färger I En Vind). En mycket diffus pastellfärgskala som bara lägger sig över bilden och mitt i färgkaoset ser man Josefins ansikte. Soundet i låten Hångellåten säger allt om valet av omslag, det både låter och ser drömskt ut.

Astrid S - Hyde

– Tråååkigt! Alltså, less är fan inte more. Vill ha det mer komplicerat än så, vill känna att det brinner i huvudet och att det finns mycket att känna. Visst Astrid, du är snygg det är ingen snack om saken, men snälla?

Silvana Imam - Jag Dör För Dig

– Så jävla mäktigt omslag och så jävla mäktig människa. Hela omslaget är gripande, vackert och simpelt på samma gång. Likaså låten. När jag ser omslaget fattar jag att hon dör för mig. 10/10.

Depeche Mode - Delta Machine

– Depeche Mode lyckas med det ett skivomslag ska lyckas med, skapa ett omslag som blir det självklara förstahandsvalet för mig att sätta händerna på i en skivbutik. Blicken fastnar för omslaget och jag blir intresserad, jag måste lyssna. Och att plattan följer röda tråden med omslaget gör inte saken sämre.

 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA