x

Stones lever och Smiths twittrar: Veckans nyheter i korthet

Stones lever och Smiths twittrar: Veckans nyheter i korthet

Gamlingarna tar över. Åtminstone verkar det så om en tar en titt på vad som hänt under veckan. Samtidigt som ungtuppen Kesha har fått ta emot ännu ett hårt slag i magen av det amerikanska rättssystemet, och superparet Jay Z och Beyoncé känner sig både lurade och kränkta, går de äldre starkt.

Veckan öppnade med beskedet att flickidolerna från förra millenniet, Backstreet Boys, är tillbaka med ett nytt album och en turné på det. Med på turnén ska Spice Girls följa, åtminstone om Backstreet Boys själva får bestämma. Dessa "boys and girls" har idag hunnit närma sig 40-strecket, och i vissa fall även tagit ett skutt över det. Exempelvis är Baby Spice antagligen världens äldsta baby med sina 40 år. Men åldern är bara en siffra, det vet ju alla.

Det är inte bara Backstreet Boys som kan, även The Rolling Stones ska släppa en ny skiva! Ja, de lever fortfarande, även om bilderna kan förvirra en ibland. Och Rick Astley visar med en ny singel att han inte alls bara är ett inventarium i 80-talet. Och Paul McCartney trotsar de skavande lederna genom att komma till Norden i sommar. Och Roxette släpper nytt. Och The Smiths har skaffat Twitter. Och … Ja, ni fattar. Gamlingarna står högst upp på täppan.

Därför är det nu ett alldeles utmärkt tillfälle att gå ut på krogen, be DJ:n att hen spelar Journeys Don't Stop Believing (det är världens bästa kroglåt, punkt), och sen trotsa dansförbudet så himla hårt.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA