x

Det här är förmodligen världens dyraste festivalbiljett

Det här är förmodligen världens dyraste festivalbiljett

Du råkar inte ha tio miljoner undanstoppade i något örngott ifall en chans att få gå på festival på Island skulle dyka upp? I så fall är det här din lyckodag. Nu har det nämligen släppts något så sjukt som en festivalbiljett som inte bara utlovar motbjudande utedass och decibelgränstestande musik, utan också privatchartrade jetflyg, en lyxig sexrumsvilla och dygnet runt-personal som gör allt du ber om (nåja). Bland mycket annat.

Festivalen som står bakom denna äckligt lyxiga festivalbiljett är den isländska Secret Solstice-festivalen. Den äger rum i Reykjavik mellan den 16-19 juni och bland de artister som är bokade hittar vi Radiohead och Of Monsters And Men.

Ett vanligt festivalpass som ger tillträde till alla festivaldagar kostar ungefär 1 600 svenska kronor, men för den som vill ha lite mer kan det kosta upp emot 8,5 miljoner kronor. Det finns endast sex biljetter tillgängliga, så att kalla det för en exklusiv upplevelse är verkligen i underkant.

"With inclusions like return business jet transport from anywhere on earth, two private concerts only for the holders of this exclusive ticket, access to sold out world-first side events, private Icelandic tours and nature experiences, and so much more, this is truly the festival ticket for that person who already has everything.", skriver festivalen i ett pressmeddelande enligt NME.

Så. Vad väntar du på? Upp med miljonerna.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA