x

Rockstjärna läxar upp autografjägare

Rockstjärna läxar upp autografjägare

Att skriva autografer har länge varit en del av jobbet för musikartister och andra kändisar. Kanske än mer för några år sedan, innan alla mobiltelefoner blev utrustade med kameror, men det finns fortfarande de som är intresserade av att en känd artist plitar ner sin kråka i ett block. Det fick Queens Of The Stone Age-sångaren Josh Homme erfara i förra veckan efter en spelning i Detroit.

På videon som TMZ lyckades fånga syns Josh Homme stå och vara uppenbart upprörd över en autografjägare. Han hötter med fingret och kallar honom för en "fucking loser".

Men bakom videon finns en annan sanning. Enligt ett av Josh Hommes fans ska allt ha handlat om att personen i fråga bara var ute efter autografen för att sedan kunna sälja den vidare dyrt.

"Josh wasn't signing autographs because there where obvious eBay sellers there (multiple items, lying to get stuff signed for their kids, etc), but he said he would take pictures with everybody. Suddenly, the autograph hounds weren't interested.", skriver hen på sin Facebook-sida enligt Musicfeeds.

Exakt vad som hände går inte att säga, men se videon nedan och döm själva.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA