x

LIVESTREAM: Coachella bjuder på bejublade artister

LIVESTREAM: Coachella bjuder på bejublade artister

Det börjar närma sig starten för Coachella 2016! Festivalen som hålls i Indio i Kalifornien två helger i rad har funnits sedan 1999 och räknas som en av världens största och högst ansedda festivaler. Årets festival headlajnas av inga mindre än två återföreningar i LCD Soundsystem och Guns N' Roses, samt Calvin Harris.

Bara det faktum att Axl Rose och Slash valt att slå ihop sina påsar igen, för första gången sedan 1996, tyder på hur stor Coachella är, och hur bra det kan komma att bli i år. Bland övriga artister som spelar på festivalen hittar vi Ellie Goulding, FoalsHalseyJames BaySia och The 1975.

Under onsdagen har det också poppat upp rykten om att Kesha kommer att göra en efterlängtad comeback efter sin rättsliga kamp mot skivbolaget Sony och producenten Dr. Luke. Det är sajten x17online som kommer med avslöjandet att Kesha nu, i ett försök att lägga allt gammalt bakom sig, ska uppträda som en överraskning på Coachella.

Coachella går av stapeln den 15-17 och 22-24 april, och kommer att livesändas här den första veckan. Behöver du fler anledningar till att titta än de som har listats här ovan, ja då är det bara att ta en titt på hela uppställningen nedan.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA