x

Sevärda gästspel på Coachella

Sevärda gästspel på Coachella

Musikhelgen har präglats starkt av Kalifornien-festivalen Coachella. Den drog igång i fredags och pågick fram till måndagsförmiddagen, svensk tid. Förutom gigantiska akter som LCD Soundsystem, Guns N' Roses och Calvin Harris, som vi visste sedan innan skulle uppträda har vi också fått bevittna mängder av gästande artister på scen. Här är några av festivalens mest sevärda gästspel.

Kanye West dök upp på scen både under A$AP Rockys och Jack Üs set. Men det var nästan utanför scen han gjorde mest väsen av sig när han och Tyler The Creator bestämde sig för att göra upp i en tävling om vem som springer snabbast.

AC/DCs nya frontman Axl Rose är ju som bekant också sångare i Guns N' Roses och under deras Coachella-set tog han hjälp av en av sina nya bandkamrater i AC/DC, nämligen Angus Young.

Precis som GAFFA kunde rapportera inför Coachella dök även Kesha upp som en överraskning, och gjorde därmed comeback på scen efter sitt ofrånkomliga break. Förhoppningsvis var det här början på en ny period i hennes karriär.

Presidentkandidaten Bernie Sanders gästade också ... typ. På en stor skärm presenterade han Run The Jewels.

Halsey välkomnade Panic At The Disco!-sångaren Brendon Urie upp på scen och rev av både New Americana och I Write Sins Not Tragedies.

Under söndagen var Calvin Harris headliner, och med sig upp på scen hade han Rihanna. Tillsammans körde de We Found Love. Kan det bli annat än bra?

Coachella fortsätter nästa helg på samma sätt som den gångna helgen, med samma line-up. Men blir gästspelen desamma?

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA