x

''Mycket hjärta och själ går rakt in i den här showen''

''Mycket hjärta och själ går rakt in i den här showen''

Adam Lambert är ute på en turné runt om i Europa och svänger förbi Fryshuset i Stockholm på lördag den 23 april. GAFFA ringde upp popstjärnan för att kolla läget inför konserten.

Vad kan publiken förvänta sig?

– Storslagen sång och större produktion. Jag har ägnat mycket tankar på allt från setet och utformningen till känslan för showen. Jag vill göra det speciellt. Självklart blir det låtar från The Original High, så låtar som många inte har hört live förut. Mycket hjärta och själ går rakt in i den här showen.

Hur skapar man en bra konsertupplevelse?

– Du måste engagera publiken. Det är chans för mig att förenas med The Glamberts, mina fans. Och det har varit en riktig upplevelse så här långt. Jag kallar det Glambert Utopia. Det var längesedan jag turnerade solo, så jag är mest glad över att vara ute och spela nytt material. Det är en skön känsla att dela med sig av. Jag har fått mycket god respons så här långt, vilket också är målet.

Vad är det konstigaste som hänt under någon av dina konserter?

– Det var faktiskt efter ett gig. Jag skulle precis gå in i min bil och upptäckte att ett fan hade smitit in. Bilen stod parkerad och jag måste ha glömt att låsa. Jag satte mig i baksätet och i framsätet satt en tjej och bara stirrade rakt framåt. Jag frågade "vem är du?" Hon svarade inte och undvek ögonkontakt. Hon betedde sig som att antingen hon eller jag var osynlig. Det är definitivt det galnaste som har hänt.

Vad står på din rider?

– Min rider är inte så galen faktiskt. Mycket hälsosamma snacks, grönsaker, nötter och proteinbars. Definitivt inte skräpmat, men kanske lite tequila efter showen om jag har tur.

Vad vill du att publiken ska känna när de går ut från din konsert?

– Tja, först att de fick valuta för pengarna. Jag vill att de ska känna att de connectade mer med mig. Om de lämnar med en positiv känsla är uppdraget utfört, och förhoppningsvis vill de återuppleva allt igen.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA