x

Gratisfestival i Stockholm presenterar nytt

Gratisfestival i Stockholm presenterar nytt

Sedan tidigare har The Green Door Project gått ut med Drake-sajnade Roy Woods och Yung Gud. Nu presenterar gratisfestivalen i Stockholm uppmärksammade Iman. GAFFA ställde några frågor om vad vi kan förvänta oss av kvällen.

Hur skapar man en god konsertupplevelse och hur ser dina planer ut inför The Green Door Project? 

– Man måste ju verkligen ta in publiken. Jag tror inte att det är en så smart idé att bete sig som att man spelar in i en studio och bara är helt inne i sig själv, även om man är blyg. Det skulle nog bara bli stelt, haha. Jag planerar att ge allt. Låter så klyschigt men det är så jag tänker. Inga hämningar, bara köra!

Hur förändras din musik när den framförs live?

– På scen dansar jag ju så det blir mer känsla och mindre "det här måste låta helt perfekt". Plus att det blir så mycket känslor, jag blir så peppad på scen. Så jag är vildare där, haha.
 
Hur hade din scenshow sett ut om det inte fanns några begränsningar?
 
– Min scenshow hade varit så fet alltså ... Jag vet nog inte ens hur det hade sett ut, men det hade varit maxat. Mycket ljus, många dansare. Många kostymbyten, det är ju den roligaste biten.
 
Vilken är världens bästa liveakt just nu?
 
– Jag kommer nog alltid tycka att Beyoncé är bäst! Jag är inte ens hennes största fan, jag gråter inte när jag tänker på henne liksom. Men hon är så himla fet. Jag har sett henne två gånger och hon blir bara bättre och bättre. Men jag tycker också att Major Lazer är bra!
 
Om du skulle jämföra ett Iman-gig med en film, vilken film blir det och varför?
 
– Hmm ... Den där filmen med killarna som har en hemmafest och allt kaosar. Och som Miles Teller, min kändiscrush, är med i också, hihi. Jag tror den heter Project X. Det är i alla fall min dröm att mina spelningar ska vara så!
 
 
Green Door Project sker på Trädgårn i Stockholm, 18 maj.
 
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA