x

Håkan Hellström-app sågas av fansen

Håkan Hellström-app sågas av fansen

I appen och ordspelet Håkan Hellström - Det Är Så Jag Säger Det tar du dig till nästa nivå genom att göra korrekta ord av ett gäng bokstäver. Ord och fraser som också går att finna i Håkans alla textrader.

"Spelet är byggt på Håkans alldeles unika feeling och kommer att kännas av genom hela spelets gång och även för de som inte är trogna Håkan-fans kan vi garantera att man kommer att hitta en rolig utmaning", hälsas det i Appstore, där också kommentarerna är av positiva ordalag. "Fantastiskt underhållande", "smart och snyggt" och "jag älskar ordspel" hälsas det bland annat. Men kommentarerna i Facebook-gruppen Luggpop är av en annan klang.

"Det är så jag säljer mig", skriver en medan en annan reagerar på spelets begränsning: "Laddade ner det men VADÅ kunde man ba spela till nivå 6 innan man behövde betala?" Det dras även till med ett: "Det här är det pinsammaste någonsin i svensk historia". I en lite mer utförlig kommentar står det: "Blev besviken på spelet, trodde först man skulle gissa låttexterna. Hade varit roligare. Håller tummarna för Håkan Hellström the action game till PS4".

Appen finns i appstore, men också i Google Play. Har du testat? Ditt intryck?

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA