x

Tatuerade Håkan Hellström-citat i protest – här är resultatet

Tatuerade Håkan Hellström-citat i protest – här är resultatet

Eric Danko har blivit känd för att på Facebook starta en insamling till en Håkan Hellström-tatuering. Men det handlar inte om vilken random citat-tatuering som helst. Nej, med detta tilltag ville han visa Håkan Hellström sin besvikelse.

Om han fick in 1000 kronor lovade han att tatuera in textraden "Håkan, du var bättre förr" från låten Du Är Snart Där på sitt vänstra bröst. "Delvis på grund av Håkan Hellströms sämsta släpp, men framför allt hela utsugarcirkusen kring Ullevi..." skriver han i sitt inlägg.

Sagt och gjort, nu har det hänt. Kolla in resultatet:

UPPDATERING: GAFFA har varit i kontakt med Eric Danko, som var snäll och svarade på några frågor.

Hur var tatuerarens reaktion när du förde fram den här idén?

– Tatueringen gjordes av Catta Svensson, och vi är bekanta sen tidigare, därför fick jag mest ett skratt i reaktion. Hon visste dock inte att det var min första maskintatuering, så hon var noga med att fråga ett par gånger extra att jag var nöjd med placering, stil och dylikt.

Vad har du fått för reaktioner än så länge?

– Nästan uteslutande positiva, och detta främst från folk jag vet älskar Håkan lika mycket som jag, men som likt mig är besvikna över utvecklingen kring "Cirkus Hellström".

Tvekade du nån gång på vägen?

– Nä, tatueringen började som ett skämt med en jobbarkompis på Jazzhuset. När vi städade baren efter stängning så lyssnade vi på den då nya Otto Knows-remixen av Din Tid Kommer och båda kände avsky över att Håkan nu även försöker ta sig in i Summerburstmiljöer, att två utsålda Ullevi inte räcker. Mer och mer kände jag att tatueringen var en bra idé.

Var det det här Håkan-citatet som gällde från början eller fanns det något alternativ?

– Ja, som sagt, jag älskar Håkan och ville visa det, men samtidigt visa mitt missnöje.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA