x

Veronica Maggio ber fansen om hjälp i ny video

Veronica Maggio ber fansen om hjälp i ny video

Lördagen den 13 augusti intar en av Sveriges mest prisade och hyllade artister Stockholms Stadion. För att fansen ska få höra och dansa till sina favoritlåtar vill Veronica Maggio få hjälp med låtvalet. Fansen får chansen att vara delaktiga och önska vilka låtar hon ska sjunga från hennes senaste album Den Första Är Alltid Gratis så hon inte missar någon måste-låt. 

– Jag hatar att gå hem ifrån en konsert och känna att bandet inte spelade min favoritlåt, säger Veronica Maggio. Därför vill jag be er om hjälp. Jag vill veta vilken låt ni helst vill höra från den senaste skivan när vi spelar på Stadion i augusti? Vilken låt vill ni skriksjunga till? Vilken låt vill ni bada i konfetti till? Vilken låt vill ni helst ha på hjärnan hela nästa dag utan att det känns för jobbigt? Jag måste få veta! Hjälp mig att färdigställa min låtlista, säger hon i ett pressmeddelande.

Se videon där Veronica Maggio uppmanar fansen att hjälpa till med låtlistan på Stockholms Stadion-spelningen:Låtarna önskas på Veronica Maggios Facebook-sida från och med idag.

Förutom Stockholms Stadion kommer Veronica Maggio att uppträda på Bråvalla i sommar i Sverige.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA