x

Musiker tatuerar in Liam Gallaghers homofobiska tweet

Musiker tatuerar in Liam Gallaghers homofobiska tweet

Den danske musikern Kasper Nørlund, tidigare medlem i Spleen United och nu i Lightwave Empire, har tatuerat in en sedan en tid tillbaka raderad tweet av Liam Gallagher. En tweet som nåddes av starka reaktioner och ansågs vara homofobisk.

Som en kommentar till de ryska huliganerna under fotbolls-EM i Frankrike skrev Liam Gallagher:

"Russian hooligans skintight shorts bumbags batty boy muscles ha ha I'd be more worried bout getting me arse pinched".

Efter en storm bestämde sig Oasis-grundaren för att radera sin tweet. Nu har dock meningen fått nytt liv på den danske artisten Kasper Nørlund, skriver The Sun.
 
– Det är inte ett personligt angrepp på Liam Gallagher, säger Kasper Nørlund till The Sun och fortsätter:
 
– Om en kändis skriver en tweet som han eller hon senare raderar kvalificerar den till mitt Tweettoo-projekt.
 
Tweettoo-projektet är ett work-in-progress-konstprojekt som utforskar den maktfulla kombinationen av berömmelse och sociala medier.
 
– Vem som helst kan utan vidare tanke säga något och senare be om ursäkt för det, men när du gör det på internet, blir det för evigt. Precis som en tatuering. Kombinera detta med att stå med en miljoner följare och du har en situation omöjlig att kontrollera, säger han till The Sun.
 
Kasper Nørlund har sedan tidigare tatuerat in tweets av bland andra Justin Bieber, Justin Timberlake och Donald Trump och kommer att fortsätta så länge det finns yta kvar på benen, enligt Politiken.
 
 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA