x

Artistens Jimmie Åkesson-diss väcker reaktioner

Artistens Jimmie Åkesson-diss väcker reaktioner

Under söndagen var Jonas Lundqvist med i TV4:s Nyhetsmorgon. Väl på plats levererades låten Pengar På Fickan i en något annorlunda version. I passagen där han vanligtvis "freestylar" runt texten "Nåt att dö för" valde han istället att sjunga "Jimmie Åkesson, hur kan du leva med dig själv?" Alltså han ställde en fråga till SD:s partiledare. Det skulle han ju inte ha gjort, för nu har SD-sympatisörerna vaknat.

På Jonas Lundqvists Facebooksida delade han tidigare idag klippet och i detta nu fylls kommentarsfältet med arga och kränkta människor. Det heter bland annat:

"Naiva stackare. Vänta tills någon närstående blir utsatt.Då vänder kappan efter vinden"

och ...

"Förstår inte hur du kan leva med dig själv. Inse att vi lever i en demokrati. I Sverige får man ännu så länge tycka olika. I en framtid kommer vi alla att ligga med rumporna i vädret och åkalla profeten. Den som vägrar är illa ute.
Tack för att du finns Jimmie Åkesson!"

och ...

"skulle va intressant att veta vilket parti stollen jonas lundqvist håller på. kan slå vad att du e en kommunist. o kommunister har alltid en skruv lös. tror du att du ska bli berömd nu när du sprätter på scen o sjunger nånsens. äckligt me folk som försöker göra sig berömda på andras bekostnad".

Underhållande eller bara sorgligt?

GAFFA kan emellertid berätta att Jonas Lundqvist inte har fått svar från Jimmie Åkesson än. Vi återkommer om det dyker upp något. Tills dess kan ni avnjuta klippet i sin helhet här:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA