x

#GAFFAFIKA med Det Brinner – se intervjun här

#GAFFAFIKA med Det Brinner – se intervjun här

Idag går vi åter live med #GAFFAFIKA! Upplägget är som sådant att vi bjuder in en person med någon form av musikkoppling och snackar lite över en kopp kaffe och några kakor. Tidpunkten är kl 14 och hela härligheten sänds live på Facebook! Tanken är att du som tittar på ska vara minst lika delaktig i fikat, så samtidigt som du tar din tvåfika kan du passa på att ställa frågor i kommentarsfältet. Men du kan börja spåna på frågor redan nu.

Till episod två av #GAFFAFIKA har vi bjudit in ingen mindre än Det Brinner-Matilda. Du har sedan tidigare sett henne i hyllade Steget. Det Brinner-projektet startade hon efter en personlig kris där vänner svek och hjärtan krossades och hon hamnade på botten. Men i det spirande självhatet och förlorade självförtroendet började något annat att glöda. En vilja att ensam resa sig upp och ge igen. Ur sorgen och en flyttkartong med minnen och material till över 150 låtar växte musik och texter fram om att älska och stå upp för sig själv. Om att gå vidare från människor som inte vill dig väl och att inte ta någon skit. Resultatet blev själfull, ärlig, dansant musik som stundvis kan beskrivas som gråtdisco.

Vad vill du fråga Matilda? Skriv frågan/frågorna i kommentarsfältet här nedanför bannern, eller på vår Facebook-sida eller skicka till [email protected] så för vi dem vidare! Ses kl 14 på GAFFAs Facebook!

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA