x

GUIDE: Veckans konsertmåsten

GUIDE: Veckans konsertmåsten

Hösten är på ingång och de ljusa sommarkvällarna är snart ett minne blott. Men misströsta icke! Sommarens sista vecka bjuder på bra konserter som förlänger semesterkänslan.

JOHN CARPENTER 

Den 68-årige filmlegendaren kommer till Malmö för att framföra sin filmmusik. Flykten Från New York, Christine och The Thing är bara några av regissörens många verk. Detta blir Carpenters första spelning i Sverige, passa på att gå! Dina öron kommer att tacka dig.

Slagthuset, Malmö, onsdag 31 augusti

MANDO DIAO

Mando Diao tar över scenen kvällen efter Elliphant. Bandet från Borlänge har varit omåttligt populärt och sjöng sig även in i alla pensionärers hjärtan när de tonsatte Gustaf Frödings dikter.

Gröna Lund, Stockholm, fredag 2 september

TAKIDA

Deras skivor har sålt platina och Robert Petterssons röst har satt många hjärtan i brand. Rockbandet från Ånge tar sig ner till Västkusten för att bjuda göteborgarna på pampiga rockballader. Precis det man bör lyssna på en höstfredag.

Liseberg, Göteborg, fredag 2 september

ISON & FILLE

Låtar som Länge Lever Vi och Jag Skrattar Idag bevisar att de kan sin grej. Efter att duon varit med i Så Mycket Bättre utökades deras fanskara. Ison berättade i Aftonbladet att pensionärer kommit fram till honom på stan och velat bjuda honom på mat. Ison tackade inte nej, han tycker ”att det är viktigt att de får uppmärksamhet.” Lyssna på Ison! Ta med dig valfri tant och ge henne lite välförtjänt uppmärksamhet på lördag!

Södra Teatern, Stockholm, lördag 3 september

ONSDAG 31 AUGUSTI

WOLFMOTHER 
Trädgårn, Göteborg

TORSDAG 1 SEPTEMBER

ANDERSON EAST
Capitol, Stockholm

QUEENSRYCHE
Fryshuset, Stockholm

ELLIPHANT
Gröna Lund, Stockholm

FREDAG 2 SEPTEMBER 

WEEPING WILLOWS
Dalhalla, Rättvik

TJUVJAKT
Debaser Medis, Stockholm

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA