x

Ett fan har gjort den perfekta musikvideon till Håkan Hellströms nya låt

Ett fan har gjort den perfekta musikvideon till Håkan Hellströms nya låt

I slutet av förra månaden kom Håkan Hellströms eftertraktade Du Gamla, Du Fria och klättrade direkt högst upp på topplistan. Många väntade sig ett arena-soundtrack i stil med albumets första singel Din Tid Kommer, men istället bjöd Håkan på något oväntat. Vi sa att han blandade intressanta experiment med det vi hört förut, och det står vi fast vid.

Ett av spåren som stack ut mer än de andra var synthexplosionen Hoppas Det Ska Gå Bra För De Yngre Också. Istället för att sjunga så bjöd Håkan på samplade kommentarer från dokumentären Den Inre Hamnen, gjord 1990 av Michael Stenberg och Christoffer V. Platen som handlar om Göteborgs innerhamnar. När man hörde låten kunde man se Rune Stellan Karlsson och de andra stuveriarbetarna framför sig.

Om ni vill se dem ännu tydligare kan ni ta en titt på denna video som Youtube-användaren Hel Singe-Land har gjort. Genom att klippa ihop Håkans funklåt med de rätta klippen från dokumentären så har hen skapat den perfekta fanvideon till låten. Bra jobbat!

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA