x

VIDEOPREMIÄR: Twin Pigs - Got Enough

VIDEOPREMIÄR: Twin Pigs - Got Enough

Bandet Twin Pigs har precis spelat in sin första musikvideo, men de är inga nybörjare. Bandet består nämligen av Canan Rosén från Tiger Bell, Klara Persson från Besserbitch, Erik Melin från Inkvisitionen och Andreas Litfeldt från Gamla Pengar. När medlemmarna fann lite tid över slog de sig samman och invaderade en replokal.

Resultatet blev skitigt. Resultatet blev argt. Resultatet blev kaos incarnate. Resultatet blev Twin Pigs, och nu är det dags för videopremiären av Got Enough.

– Got Enough är en kort punklåt om hur ens huvud är fyllt till bredden med massa skit och det verkar bara fyllas på med ännu mer av den varan. Det är upprepningar på upprepningar tills saker brister och mynnar ut i fler upprepningar. Videon är inspelad i vår replokal och vi ville ta fasta på intensiteten och göra videon fysiskt jobbig att titta på, säger Canan Rosén till GAFFA.

Twin Pigs släpper sin första fullängdare Chaos, Baby 4 november på Luftslott Records. Efter det blir det, enligt bandet, "spelningar kors och tvärs".

Se videon här nedan.

Gruppen firar videopremiär med dubbelspelning i Stockholm under morgondagen. Först på Kafé 44 med Gadget och Pyramido och senare på kvällen som förband till Vånna Inget på Debaser Medis.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA