x

Se Filip & Fredriks skönt märkliga intervju med Pascal

Se Filip & Fredriks skönt märkliga intervju med Pascal

I onsdags hälsade PascalPer Sinding-Larsen i SVT:s Gomorron Sverige och det blev ett ganska stillsamt möte inklusive något konstig stämning. Per Sinding-Larsen ställer fråga på fråga, Mimmi Skog och Manuela de Gouveia försöker svara på så mycket som möjligt medan bandets tredje medlem, Isak Sundström, sitter och suckar högt.

I gårdagens Breaking News på Kanal 5 bjöds de in för att prata om just den intervjun. Isak Sundström avslöjar då att han hade "tagit olika sömnmedel", varpå Mimmi Skog fyller i:

– Det första Isak sa till mig var "jag vill inte vara här! Jag har inte sovit på hela natten!", så förutsättningarna var inte de bästa.

Det diskuteras också om hur Isak äter vindruvor under Gomorron Sverige-intervjun och mitt i allt får Manuela de Gouveia en hickattack. Detta precis efter att bandet berättar att de kommer från sin releasefest och är något runda om fötterna.

Filip Hammar är även nyfiken på varför Isak Sundström alltid går runt med polsk korv i fickan. Fantastiskt möte det här och ännu en anledning att älska Pascal. Detta icke PR-tränade band som gör precis vad fan de vill.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA